onsdag 25. mai 2011

Bumerang av Tatiana de Rosnay

Etter å ha lest Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay, gledet jeg meg veldig til å ta fatt på hennes siste bok - Bumerang. Også denne gangen knytter hun en fortidshistorie med en nåtidshistorie. Vi møter et litt mislykket søskenpar i 40 årene, som drar til barndommens sommersted for å feire den yngre kvinnens 40-årsdag. Denne turen bringer tilbake minner om den tiden da morens deres levde, på godt og vondt. På turen hjem fra sommerstedet, mister kvinnen kontrollen over bilen og krasjer, hun blir alvorlig skadet og havner på sykehuset. Boken gir oss disse søsknenes historie og deres jakt på hva som skjedde med moren. En god historie, men dessverre ikke like god som Saras nøkkel - men den anbefales uansett :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg hørte denne som lydbok, og er enig med deg i at den ikke er så god som Saras nøkkel, men god likevel. Jeg snufset meg gjennom store deler av boka, det er jo ganske trist da....

  SvarSlett
 2. Hører den på lydbok akkurat nå. Er ikke helt ferdig, men jeg er veldig enig i at den ikke når opp til Saras nøkkel. Likte filmen minst like godt som boka. :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Ja, Solgunn - jeg gråt også litt da jeg leste denne :-)

  Og Trine, jeg tror virkelig jeg må få sett den filmen snart!!!

  SvarSlett