fredag 18. juni 2010

Salvadorena av Cecilia Samartin

Dette er Cecilia Samartin's tredje bok, og jeg likte virkelig de to første; Senor Peregrino og Drømmehjerte. Vi kjenner igjen mye av den samme fortellerkunsten og følelsene i denne boken, men jeg må innrømme at jeg synes de to første bøkene er litt bedre. Denne boken handler om en liten pike som heter Ana, som overlever forferdelige opplevelser i borgerkrigsherjede El Salavdor. Og med hjelp fra en ung nonne, kommer hun seg til USA og får opphold og utdannelse i et kloster. Senere får hun jobb som barnepike hos en rik, men muligens litt dysfunksjonell familie. Og hele historien dreier seg vel egentlig om jakten på kjærligheten ....

3 kommentarer:

 1. Jeg synes boken er fantastisk! Mulig jeg er veldig romantisk av meg, men den handler jo ikke bare om jakten på kjærligheten, men også tålmodighet, menneskekjærlighet, tro og utholdenhet. I tillegg tar Samartin opp viktige historiske hendelser ingen av oss bør glemme. Señor Peregrino er nok den boken av Samartin som jeg liker aller best, men Salvadoreña kan jeg absolutt anbefale! :)

  SvarSlett
 2. Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og ser at vi liker mange av de samme bøkene. Fant noen gode tips her også på bøker jeg ikke har lest. Legger meg som følger, spennende å se om du har noen anbefalinger for sommeren. :)

  Jeg ble helt bergtatt av alle bøkene til Samartin. Hun skriver på en sånn måte at jeg bare måtte lese og lese. Ikke sånn som med Victoria Hislope. Likte Øya veldig godt, men ble skuffet over Hjemkomsten.

  Ha en fortsatt fin sommer!

  Trine :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg Trine :-)

  Så hyggelig at du liker bloggen min. Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen min i dette året, men har planer om å ta meg sammen og legge ut anmeldelser av de bøkene jeg har lest i det siste.

  God sommer!!

  SvarSlett