onsdag 6. mai 2009

Pippi Power av Gitte Jørgensen

Dette er en morsom selvutviklingsbok for kvinner. Boken er skrevet av Gitte Jørgensen som står bak de danske simple living bøkene. Jeg har lest boken på dansk, men den kommer visst ut på norsk i 2010. Gitte tar utgansgpunkt i at for å leve et godt liv, kan det ofte være lurt å tenke og gjøre litt som Pippi Langstrømpe. Og det tror jeg er en god ide. Boken er formulert på en morsom måte, med historier fra virkeligheten som underbygger påstandene hennes, samt en hel del spørsmål og øvelser man kan gjøre selv. F.eks: Hva skal til for at du skal sprette opp av sengen om morgenen? Hva ville du gjort hvis du vant 10 millioner i Lotto? Hva er din sprøeste drøm? Morsomt og interessant synes jeg. Og jeg har allerede spurt meg selv flere ganger "Hva ville Pippi gjort hvis hun var meg nå?", og dermed har jeg gjort ting jeg kanskje ikke ville gjort ellers - men som har brakt mere glede og gode stunder inn i livet mitt. Prøv du også! Det anbefales.

4 kommentarer:

 1. Gjør som Pippi - sjekk ut det huset du så - Villa Hasselbakken! Pippi-pip-pip-pippipi-piiip!!!

  SvarSlett
 2. Hare Hasselbrun21. mai 2009 kl. 15:43

  Pippi Power samler det du trenger hvis du er opptatt av å utvikle og finne det beste i deg selv. Du trenger ikke snu opp ned på livet - bare gjøre det beste ut av det. Pippi Power er en utviklings"bibel". Takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Da jeg var i bokhandlen i går, ser jeg plutselig en bok lyse opp foran meg, og det var Pippi Power! Det var forelskelse ved første blikk! Jeg elsker tankemåten til Pippi Langstrømpe og har allerede henne som et forbilde, så denne boken var som sendt fra himmelen. Denne boken var akkurat det jeg trengte, nå som jeg har vært/er i en vanskelig periode i livet.

  Jeg har ikke klart å lese andre selvutviklingsbøker, men denne var det noe spesielt ved. Måten den er satt sammen på, og alle de kreative ideene innimellom, gjør det lettere å lese. Nå sluker jeg boken, men er veldig glad for at jeg har mye igjen.

  Jeg tror jeg vil få glede av denne boken så lenge jeg lever, den har allerede klart å snu noe av tankegangen min!! :D

  SvarSlett
 4. Hei,
  Flott at du hjelper til å spre verktøyene og tankegangene som finnes i denne boka:-)Det er en bok som sprer godt humør!

  Jeg holdt et foredrag som er inspirert av boka for et kvinnenettverk for litt siden. Kanskje du kan ta med deg kortversjonen, pluss litt ekstra av mine tanker ut i solen i sommer?

  Her er link til artikkel om foredraget.
  http://www.newattitude.no/newattitude/Artikler+og+foredrag/cid/25347/

  Med ønske om god sommer og en mengde lekre bøker!

  SvarSlett